CV


”Intohimo hyvään ruokaan, kauniisti esille laitettuun,
innovatiivisuus ja terve kunnianhimo omaan tekemiseen,
siinä Mikko on parhaimmillaan.
Positiivinen asenne ja asiakaspalvelu ovat Mikon valtteja.”
– Liisa Puhakka, Yrittäjä

kokemus

Keittiömestari – Pohjanpoikakokkaa Oy
7/2019 –

Keittiömestari – Espoo Catering Oy/Gumbölen kartano
4/2015 –

Keittiömestari – Omnia Espoon seudun koulutuskuntayhtymä
10/2011 – 4/2018

Hotelli- ja ravintolapäällikkö – Billnäsin ruukki
4/2011 – 7/2011

Ravintola- ja keittiöpäällikkö – Urheiluopisto Kisakeskus/Fazer Foods Service
9/2008 – 03/2011

Vuorovastaava kokki – Sodexo/Siuntion kylpylä
12/2007 – 8/2008

Tiskari, kylmäkkö, kokki, vuoromestari, keittiömestari, tarjoilija, hotelliapulainen –
T:mi Patrick Karlsson Fiskars Wärdshus
4/1998 – 4/2004

Kylmäkkö-kokki – Holiday Club Saariselkä
12/2003 – 4/2004



koulutus

Haaga-Perho
2004-2006

Hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto, Keittiömestari

Ravintolakoulu Perho
2001-2001

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Kokki

Lohjan ammattikoulu
1998-2000

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto