
”Intohimo hyvään ruokaan, kauniisti esille laitettuun,
innovatiivisuus ja terve kunnianhimo omaan tekemiseen,
siinä Mikko on parhaimmillaan.
Positiivinen asenne ja asiakaspalvelu ovat Mikon valtteja.”
– Liisa Puhakka, Yrittäjä
kokemus
Keittiömestari – Pohjanpoikakokkaa Oy
7/2019 –
Keittiömestari – Espoo Catering Oy/Gumbölen kartano
4/2015 –
Keittiömestari – Omnia Espoon seudun koulutuskuntayhtymä
10/2011 – 4/2018
Hotelli- ja ravintolapäällikkö – Billnäsin ruukki
4/2011 – 7/2011
Ravintola- ja keittiöpäällikkö – Urheiluopisto Kisakeskus/Fazer Foods Service
9/2008 – 03/2011
Vuorovastaava kokki – Sodexo/Siuntion kylpylä
12/2007 – 8/2008
Tiskari, kylmäkkö, kokki, vuoromestari, keittiömestari, tarjoilija, hotelliapulainen –
T:mi Patrick Karlsson Fiskars Wärdshus
4/1998 – 4/2004
Kylmäkkö-kokki – Holiday Club Saariselkä
12/2003 – 4/2004
koulutus
Haaga-Perho
2004-2006
Hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto, Keittiömestari
Ravintolakoulu Perho
2001-2001
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Kokki
Lohjan ammattikoulu
1998-2000
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto