Palvelumme

”Mikon annokset ovat pieniä taideteoksia, joihin ei raaskisi koskea. Ihan pakko kuitenkin maistaa ja tipahdat ruokataivaaseen. Makuelämys pakottaa tuhoamaan lisää syötävää taidetta.Mikon iloinen valloittava persoona tekee juhlan tunnun arkipäivänkin tilaisuuksiin.
Asiantunteva, osaava, lähiruuan ja pientuottajien tuotteita kunnioittava keittiömestari Mikko on varma valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.”
– Päivi Repo, Espoon yrittäjien puheenjohtaja


POHJANPOIKAKOKKAA OY:LTA VOIT TILATA SEURAAVIA PALVELUITA:

KOKKI KOTIIN-PALVELU

Keittiömestari Mikko saapuu halutessasi kauppakasseineen keittiöösi ja taikoo illallisen luonasi. Samalla hän hoitaa tarjoilut ja lopputiskitkin eli tilaisuuden gastronominen nautinto jää sinulle ja läheisillesi. Miltä kuullostaisi nauttia  esimerkiksi länsi-uusimaalainen lähiruoka-menu, jossa maistuisi Bovikin luomukaritsa ja espoolainen pienpanimo-olut?

CATERING-PALVELUT

Pohjanpoikakokkaa toteuttaa tarjoilut asiakkaiden toiveiden mukaan esimerkiksi erilaisiin perhejuhliin tai yritys- ja cocktail-tilaisuuksiin.

KONSULENTTI-PALVELUT

Kemppainen on iloinen ja positiivinen supliikkimies, jonka voit tilata markkinoimaan tuotteitasi markkinoille ja tapahtumiin.

Kun sinulla on tarvetta ammattitaitoisen keittiömestarin palveluille, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi. Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi sopivat palvelut ja makunautinnot. Tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään.

”Mikko loihtii ihanat herkut kaikkiin juhliin ja tapahtumiin, olipa kyse sitten pienestä tai isosta tilaisuudesta. Mikossa on hienoa se, että hän on monipuolinen ja ennakkoluuloton,
ja hänellä into päällä hakea koko ajan uusia ideoita. Niinpä häneltä hoituvat niin perinneherkut kuin uudet innovatiiviset ideatkin. Ja mikä parasta: luotettavuuden lisäksi Mikko on sosiaalinen ja iloinen, minkä takia hänen kanssaan on kiva suunnitella, millä uusilla mauilla ja asetteluilla yllätetään porukat seuraavassa tilaisuudessa. Suosittelen!”
-Pia Kauma, Kansanedustaja